Revenge Units: Η ομάδα που τρέλανε στα σαμποτάζ επτά τουρκικές πόλεις σε 15 μέρες

Freepen.gr - Η αντάρτικη ομάδα "Revenge Units" ανακοίνωσε ότι έχει πραγματοποιήσει 19 επιχειρήσεις σαμποτάζ που στόχευσαν εγκαταστάσεις τουρκικού καθεστώτος σε 7 πόλεις της Τουρκίας και του Μπακουρέ (βόρεια).

Όπως μεταδίδει το Δίκτυο Ροζάβα, στις 11-12 Σεπτεμβρίου, οι μονάδες των Revenge Units πραγματοποίησαν επιθέσεις με στόχο τουρκικά θωρακισμένα οχήματα στις πόλεις Amed (Diyarbakir) με αυτοσχέδια εκρηκτικά.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν επίθεση κατά Τούρκων πρακτόρων στην πόλη Μπίτλις, στη συνοικία Tatvan Karşıyaka. Στις 9, 10, 11 και 12 Σεπτεμβρίου, έκαψαν 17 οχήματα που ανήκαν σε φασίστες σε διάφορες περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ένα τριώροφο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Σουλτανμπέιλι, καταστράφηκε εντελώς με επιχείρηση σαμποτάζ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail