Ο Ακαρ βλέπει την Ελλάδα ως...μεζέ, ο Ερντογάν λέει ότι δεν μπορούμε να τον φάμε

Freepen.gr - Ο Χουλουσί Ακάρ, ο άνθρωπος με τον πλέον ύποπτο ρόλο κατά την απόπειρα πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016 προκάλεσε για ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό αναφέροντας πως: «Όσοι εξυφαίνουν συνωμοσίες εις βάρος της Τουρκίας, όπως και στο παρελθόν, θα υποστούν και σήμερα πανωλεθρία. Για να μειωθεί η ένταση απλά αρκεί να σιωπήσουν ορισμένοι. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι, απλώς να σιωπήσουν» .

Για να τονίσει χαρακτηριστικά: «Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στη γειτονική μας Ελλάδα να μην επιτρέψει να τη χρησιμοποιήσουν για χάρη των συμφερόντων ορισμένων χωρών και να μη γίνει ο μεζές τους για τον σκοπό αυτό».

Νωρίτερα πάντως ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν ανασύροντας ένα παλαιότερο βίντεο λίγων
δευτερολέπτων από την εποχή που ήταν δήμαρχος ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στους «λύκους»: «μας συγχωρείτε αλλά είμαστε πολύ μεγάλοι για εσάς, δεν μπορείτε να μας φάτε».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail