Ερντογάν: Φερθήκαμε ως αξιοπρεπής μεγάλη χώρα παρά την παιδική συμπεριφορά της Ελλάδας


Freepen.gr - Η Ελλάδα αποφάσισε τελικά να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφού είδε την αποφασιστικότητα και τη σταθερή στάση της Τουρκίας απέναντι σε εκβιασμούς και απειλές, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε τελετή απονομής βραβείων στην πρωτεύουσα Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε ότι η Ελλάδα έχει συνειδητοποιήσει ότι η γλώσσα των απειλών δεν έχει λειτουργήσει στην Ανατολική Μεσόγειο και ότι η Τουρκία δε θα υποκύψει σε ληστεία ή εκβιασμό.

Σημειώνοντας ότι η Άγκυρα έχει υποστηρίξει το διάλογο και τις διαπραγματεύσεις από την αρχή, ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία πάντα ενεργούσε με την αξιοπρέπεια ενός μεγάλου κράτους παρά την προκλητική και παιδική συμπεριφορά της άλλης πλευράς.

Όπως σχολιάζει η dailysabah.com, οι δηλώσεις του Ερντογάν ήρθαν αφού η ελληνική και η τουρκική στρατιωτική αντιπροσωπεία την Πέμπτη συνέχισαν τις διπλωματικές συνομιλίες για να μειώσουν τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail