Έξω από τα δόντια και λεβέντικα ο Κοττάκης για τη μήνυση Ερντογάν στη "Δημοκρατία"

Freepen.gr -  Έξω από τα δόντια τα είπε ο Μανώλης Κοττάκης για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της εφημερίδας "Δημοκρατία" και ορισμένων δημοσιογράφων για το πρωτοσέλιδο στο οποίο σιχτίριζε τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Κοττάκης ιδιαίτερα χειμαρρώδης περιγράφει μια κατάσταση που απλά έφτασε στο σημείο βρασμού της με όλες τις προσβολές και απειλές που δέχεται ο λαός, οι ένοπλες δυνάμεις και η πολιτική ηγεσία του τόπου εδώ και καιρό από διάφορες φωνές στην Τουρκία, ήτοι από κυβερνητικούς έως απόστρατους κι αναλυτές.

Ο Μανώλης Κοττάκης, αρθρογράφος της Δημοκρατίας και διευθυντής της Εστίας, ανέφερε ότι το πρωτοσέλιδο απευθύνεται στον αρχηγό του τουρκικού κράτους και όχι το πρόσωπο του Ερντογάν, που αναλαμβάνει την τελική ευθύνη έναντι ημών για τις προσβολές κατά του ελληνικού κράτους.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail