Θα συμμεριζόμουν το ενδιαφέρον όλων τους για την υγεία μας αν η πλατεία Βικτωρίας δεν ήταν υγειονομική βόμβα

φωτο αρχείο από iselida
Θα είχα συμμεριστεί ίσως λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον όλων αυτών για την υγεία μας και θα το είχα βρει ίσως λίγο πιο ειλικρινές, αν η πλατεία Βικτωρίας, ο Αγιος Παντελεήμονας και γενικά όλη η περιοχή δεν ήταν μία υγειονομική βόμβα.

Ελένη Παπαδοπούλου
 
Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι τρεις μήνες τώρα και ενώ έχουν βγάλει οδηγίες και περιορισμούς για τα πάντα, το αίσχος της πλατείας Βικτωρίας δε θίγεται πουθενά, δεν ενδιαφέρει και δεν προβληματίζει κανένα. Αν δεν ήμασταν κάποια άτομα που ζούμε εδώ και έχουμε ενεργή δράση στα social, αρθρογραφούμε και ασχολούμαστε ενεργά, κανείς δε θα ήξερε ότι ενώ το Κράτος υποτίθεται ότι φροντίζει για την υγεία μας, αφήνει ένα υγειονομικό μπάχαλο ανεξέλεγκτο μέσα στο κέντρο της Αθήνας. 

Κανείς δε θα ήξερε π.χ. ότι ενώ κυνηγάει γάμους, βαφτίσεις και συγκεντρώσεις άνω των εννιά ατόμων σε ορισμένες περιοχές, οι Σύψες, Τσιόδρες, Χαρδαλιάδες, Χρυσοχοϊδηδες κτλ αφήνουν να ξαπλάρουν στα τσιμέντα, να "λερώνουν" όπου βρουν, να τρώνε και να κοιμούνται εκεί που πάτησαν άπειροι αλλοδαποί είτε άρτι αφιχθέντες από τη Μόρια είτε κάτοικοι παρακείμενων διαμερισμάτων.

Κανείς δε θα ήξερε ότι σε κεντρική πλατεία της Αθήνας, αλλά και παρακείμενες πλατείες έχουν κάνει απόβαση παράνομα εισελθόντες μετανάστες, που έχουν πάρει άσυλο κατά χιλιάδες, ή δεν έχουν πάρει τίποτα και πιάνουν το δημόσιο χώρο, χωρίς κανένας να τους ενοχλεί.

"Πολύ επικίνδυνη ασθένεια ο κορονοϊός", μας είπε σήμερα ο Μητσοτάκης. "Παράνοια η άρνηση μάσκας", μας είπε.

Εγώ θα έλεγα ότι η πιο επικίνδυνη ασθένεια σε αυτή την χώρα είναι το ψέμα, η αδιαφορία για τους πολίτες, ο στρουθοκαμηλισμός και η υποκρισία. Κι αν υπάρχει κάποια παράνοια δεν είναι η άρνηση μάσκας, αλλά η άρνηση του Μητσοτάκη, του Μηταράκη και όποιου άλλου -άκη και μη -άκη να δει το θέμα αυτό και να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι.

Για τα ΜΜΕ και τον άθλιο ρόλο τους δεν έχω κάτι να πω. Με κάλυψε πλήρως ο τύπος του Big Brother. Για αυτά και μόνο αυτά είναι πρώτοι.

Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζουν ότι όσο συνεχίζουν να μας πρήζουν με τον κορονοϊό και τα μέτρα τους, ενώ η πλατεία Βικτωρίας και όλο σχεδόν το κέντρο είναι αυτό που είναι, απλά θα γελοιοποιούνται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail