Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση κοντά στην τουρκο-συριακή μεθόριο

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση στη βόρεια περιοχή του Idlib σήμερα το πρωί, χτυπώντας μια σειρά τοποθεσιών νότια της τουρκικής συνοριακής διέλευσης, μεταδίδει το almasdarnews.com.

Σύμφωνα με αρχικές αναφορές από τη βορειοδυτική Συρία, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία, υποστηριζόμενη από τα αναγνωριστικά αεροσκάφη της, βομβάρδισε βαριά την πόλη Μααράτ Αλ Νουμάν, με ορισμένες πληροφορίες να μιλούν για πλήρη καταστροφή ενός στρατοπέδου τρομοκράτων.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά την επίθεση, ωστόσο σηματοδοτεί την πρώτη φορά αυτού του μήνα που έχουν ξεκινήσει οποιεσδήποτε αεροπορικές επιθέσεις εντός της βορειοδυτικής περιοχής της Συρίας.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνήθως δεν ξεκινά αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική Συρία, εκτός εάν έχει πληροφορίες σχετικά με μια συγκέντρωση μαχητών ή μια προγραμματισμένη επίθεση.

Ταυτόχρονα, οι τζιχαντιστές αντάρτες στο νότιο Ιντλίμπ αναφέρθηκε ότι είχαν επιτεθεί με βαριά πυρά στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) κοντά στις πρώτες γραμμές της περιοχής Jabal Al-Zawiya, με τον τελευταίο να ανταποδίδει με ένα μπαράζ του πυροβολικού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail