Οι Αρμένιοι τινάζουν τα τεθωρακισμένα του Αζερμπαϊτζάν. Έλληνες εκπαιδευτές Αρμενίων κομάντος

Οι Αρμένιοι είναι πολύ σκληρός λαός. Για αυτούς το Καραμπάχ δεν “κείται μακρά ” ούτε απλά συνδέονται γλωσσικά όπως είπε Έλληνας καθηγητής για την Κύπρο. Πηγές μάλιστα εκτιμούν, ότι τα αζερικά στρατεύματα θα ηττηθούν κατά κράτος από τα αρμενικά.

Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που ενισχύει αυτήν την άποψη. Οι Αρμένιοι κομάντος έχουν λάβει ελληνική εκπαίδευση και μάλιστα από την αφρόκρεμα των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Πριν από δύο χρόνια, από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής, υπό τον συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) και Αρμενίας, στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας. Η συνεκπαίδευση περιελάμβανε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευση σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

Από: iskra.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail