Ο Τάσσος παρέδωσε χώρα για να μπορεί σήμερα μόνη να βάζει βέτο!

Κάνουμε ό,τι θέλουν οι Τούρκοι αλλά μιλάμε και για σενάρια εξοπλισμών μέχρι και 60 δις έως το 2034 όταν αρκούσε μονάχα ένα βέτο που έβαλε μόνη η Κύπρος. Όλο το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο που είχε εγκρίνει τις αγορές του αιώνα, το ίδιο που είχε πουλήσει τον Οτσαλάν και αδιαφορήσει για τις δολοφονίες Ισαάακ - Σολομού και ήταν υπέρ του Ναι στο σχέδιο Αναν.

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος και ο κυπριακός λαός είπαν όχι στο σχέδιο Αναν με σχεδόν τη μισή Κύπρο υπό κατοχή  και χωρίς να έχουν κάνει  εξοπλισμούς δις. Όμως τα καταστροφικά σενάρια του εθελόδουλου ελλαδικού κατεστημένου δεν επαληθεύτηκαν.

Η Κύπρος είναι χώρα με δικαίωμα βέτο που σε αντίθεση με την Ελλάδα, ασκεί! Κάνει κάτι που λέγεται διπλωματία. Έχει αποδείξει ότι ξέρει να λέει όχι.

Όσο για εμάς; Καλά νέα  μνημόνια που δε θα πάνε υπέρ πατρίδας αλλά υπέρ παρτίδας. Όταν μισείς το λαό που κατοικεί στο οικόπεδο, δε δίνεις δεκάρα τσακιστή για το οικόπεδο.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.