Συγχαρητήρια στο Μητσοτάκης που έδωσε την τέλεια ευκαιρία στον Τσίπρα

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη που έδωσε την ευκαιρία στον ξοφλημένο πολιτικά επικεφαλής της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ-Προδοτική Συμμαχία να τον ειρωνευτεί και να τον εξευτελίσει χθες από το βήμα της Βουλής για την επαίσχυντη κωλοτούμπα που έκανε τασσόμενος αναφανδόν υπέρ της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία μάλιστα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε ως... «ιστορική» σε κοινό ανακοινωθέν που έβγαλε με τον Πομπέο! Φυσικά δεν επρόκειτο να χάσει αυτή τη φανταστική ευκαιρία το απελέκητο κούτσουρο της Αριστεράς για να χλευάσει και να τρολάρει αλύπητα τον πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή λέγοντας: 

Από: capital.gr - Stirlitz

 «Πριν κατέβω από το βήμα να μην παραλείψω, για να μην λέτε πια ότι είμαι σε όλα σκληρός διαρκώς και αγενής μαζί σας, να συγχαρώ την κυβέρνηση και τον κύριο Μητσοτάκη προσωπικά για το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών με τον Αμερικανό ομόλογό του για τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ. Αναρτήθηκε αμετάφραστο σήμερα στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΞ και στο οποίο χαιρετίζουν μαζί, τόσο η ελληνική όσο και η Αμερικανική κυβέρνηση την ιστορική όπως λένε, συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα που συμφωνούμε λοιπόν και το λέει και η κυβέρνησή σας με την υπογραφή της ότι η συμφωνία αυτή είναι ιστορική, τι κρύβεστε, τι φοβάστε; Τώρα που βγάλατε τις περικεφαλαίες, φέρτε εδώ να ψηφίζετε ένας-ένας, μια-μια τις κυρώσεις των συμφωνιών. 158 συγγνώμες είναι. Δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει κανείς. Δεν είναι πολύ. Μία ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Σας περιμένουμε να υπερψηφίζετε όλοι μαζί την ιστορική αυτή συμφωνία». 

Ο Μητσοτάκης έπαθε μέσα στη Βουλή αυτό που νομοτελειακά παθαίνει κάποτε ο πολιτικός όταν πιστεύει ότι η έλλειψη ειλικρίνειας έναντι του λαού αποτελεί δείγμα πονηριάς και καπατσοσύνης - γύρισε το ίδιο το ψέμα του και τον χτύπησε κατακέφαλα. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», και επίσης «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Τώρα που ο Μητσοτάκης έγινε ρεζίλι από τον ανιστόρητο Τσίπρα σε πανελλήνια ζωντανή μετάδοση, ελπίζω να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει να κερδίσει απολύτως τίποτα πολιτευόμενος διαρκώς με το ψέμα. Έχει μεγάλη σημασία να το καταλάβει αυτό διότι δυστυχώς διαπιστώνω ότι δεν έχει βάλει μυαλό και επιμένει να καταφεύγει κατά κόρον στο ξεδιάντροπο ψέμα προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό ότι οι Τούρκοι δεν παραβίασαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επί έναν μήνα με το ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις», ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στην κυπριακή ΑΟΖ εδώ και 17 μήνες, και ότι συνεπώς μπορούμε να πάμε σε διαπραγματεύσεις με τους άρπαγες γείτονες σαν να έχουμε να κάνουμε με τίποτα καλοκάγαθους Λουξεμβούργιους.

Μπορεί να κατάφερε ο Μητσοτάκης να κοροϊδέψει πολλούς Έλληνες πατριώτες πριν τις εκλογές του 2019 πείθοντάς τους ότι τάχα ήταν αντίθετος με την προδοσία της Μακεδονίας, αλλά όλα έδειχναν ήδη από τότε πως όχι μόνο τον βόλευε η μεθόδευση του Τσίπρα αλλά και ότι τη στήριξε παρασκηνιακά όσο μπορούσε προκειμένου να υπερψηφιστεί στη Βουλή - γι' αυτό άλλωστε και έσπευσε να ανταμείψει αμέσως μετά τον Μαυρωτά του Ποταμιού με θέση Γενικού Γραμματέα σε υπουργείο ξεπληρώνοντας το σχετικό γραμμάτιο της ύπουλης συναλλαγής. Μόνο ανόητοι ή αφελείς δεν το αντιλαμβάνονταν αυτό εκείνη την εποχή, όπως μόνο ανόητοι και αφελείς δεν αντιλαμβάνονται σήμερα το αισχρό παζάρεμα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που γίνεται μυστικά και παρασκηνιακά με τους Τούρκους, με την παρότρυνση των δήθεν «συμμάχων» μας Γερμανών και Αμερικανών και με τη σιωπηρή συγκατάθεση φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ-Προδοτική Συμμαχία που κατέχει διδακτορικό στην πολιτική εξαπάτηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail