Βρήκε το μάστορά του ο Ευαγγελάτος από τον Δημητριάδος για τη Θεία Κοινωνία


Freepen.gr - Στην εκπομπή livenews του Μega και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, ήταν προσκεκλημένος ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στις 16/09/2020, όπου και συμμετείχε μέσω skype. Δυναμική ήταν η παρέμβασή του, σχετικά με το θέμα της Θείας Κοινωνίας. 

Ο επίσκοπος ανέφερε ότι "αν ίσχυαν αυτά που λέγονται κι ακούγονται θα έπρεπε μέσα στις εντατικές να βρίσκονται μόνο ιερείς και επίσκοποι" και προσέθεσε ότι "έχουμε την εμπειρία πρόσφατα της Παναγίας που κοινώνησαν εκατομμύρια άνθρωποι και δόξα τω Θεώ δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Ελλάδα". 

Άλλωστε από τα μέσα του Μάη έως σήμερα έχουν γίνει στη χώρα συνολικά πολλές δεκάδες χιλιάδες Θείες Λειτουργίες, και τίποτε δεν έγινε.

Στο πονηρό ερώτημα του παρουσιαστή να κοινωνήσει με δικό του κουταλάκι για να λυτρωθεί, ο Μητροπολίτης του είπε πολύ απλά ότι "αν έχετε φόβο καλύτερα να μη μεταλάβετε".

Προφανώς ο παρουσιαστής δε γνωρίζει ότι με την επίκληση του Αγίου Πνεύματος, το νερό, ο οίνος και ο άρτος μετατρέπονται σε Σώμα και Αίμα Χριστού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail