Τηλεφώνημα Δένδια σε Μνατσακανιάν υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής για την άοσμη ανακοίνωση

Freepen.gr - Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρμένιο ομόλογό του, Ζοχράμπ Μνατσακανιάν είχε ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας όπου επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί φιλίας των δύο χωρών και η καταδίκη της απώλειας ανθρωπίνων ζωών. Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει στις προσπάθειες αποκλιμάκωσης.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έρχεται υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής για την ίσων αποστάσεων ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών η οποία προκάλεσε παράλληλα την απογοήτευση της αρμένικης κοινότητας.

Ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ πιο σύνθετη αφού σύμφωνα με τις αρχές του Αρτσάκ, η Τουρκία έχει ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο από αέρος με τις δυνάμεις της και επί του εδάφους με 4.000 μισθοφόρους εξτρεμιστές του ισλάμ εκ Συρίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail