Αρμένιοι μπλόκαραν δρόμο στη Γεωργία από όπου περνούν τα τουρκικά όπλα για το Αζερμπαϊτζάν

Freepen.gr - Αρμένιοι του Javakhk είχαν μπλοκάρει το δρόμο που συνδέει Τουρκία-Γεωργία στο χωριό Kartsakhi της περιοχής Akhalkalaki, απαγορεύοντας την κίνηση των φορτηγών, το Armenpress αναφέρει το Jnews ενημερώνοντας ότι οι συμμετέχοντες της πρωτοβουλίας λένε πως η Τουρκία προμηθεύει το Αζερμπαϊτζάν με όπλα από αυτόν τον δρόμο.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι εντάσεις στο χωριό αργά το βράδυ της Τρίτης είχαν αποδυναμωθεί και ο δρόμος ήταν σχεδόν ανοιχτός. Ο βουλευτής του γεωργιανού Κοινοβουλίου αρμενικής καταγωγής Samvel Manukyan και ο πρώην βουλευτής Samvel Petrosyan βρίσκονταν στο σημείο. Η αστυνομία έφτασε επίσης.

"Αν δεν ανοίξουν τα σύνορα Γεωργίας-Αρμενίας για να η βοήθειά μας φτάσει στην Αρμενία, τα τουρκικά φορτηγά δεν θα εισέλθουν στο Αζερμπαϊτζάν", λένε οι Αρμένιοι του Javakhk.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail