Ο διαμελισμός της Τουρκίας και ο ρόλος της Ελλάδας



Το κείμενο αυτό θα στεναχωρήσει πολλούς, ειδικά αυτούς που διαβάζουν μονόπλευρα τις προφητείες.

Όμως η Ελλάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση ενός παγκόσμιου πολέμου συμφερόντων. Και όχι μόνο θα κληθεί να γράψει για άλλη μια φορά ιστορία, αλλά η οποία στάση μας και αποφάσεις τις κυβέρνησης θα διαμορφώσει σύνορα, θρησκευτικούς επεκτατισμους και την γεωπολιτική στην ανατολική Μεσόγειο για τα επομενα 100 χρόνια.

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Η Τουρκία έχει μπει στο ρουθούνι του Αγγλοσαξονικού και εβραιοκρατουμενου άξονα, όπως αυτός εκφράζεται από το βαθύ κράτος και όχι όπως φαίνεται να εκφράζεται από τις πολιτικές μεγάλων εταιρειών και του προέδρου Τραμπ που εκπροσωπεί αυτά τα φαινομενικά ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

To deep state ξεκινάει από το Παλάτι του Λονδίνου, προχωράει στην αμερικανική πρωτεύουσα, συνεχίζει στην Καμπέρα και καταλήγει στο Βατικανό.

Αυτό το deap state δεν θέλει ισχυρούς παίχτες στην παγκόσμια ρουλέτα. Δεν θέλει ισχυρή Ρωσία, δεν θέλει την Κίνα να κουμαντάρει και να χειραγωγεί το παγκόσμιο χρήμα και σίγουρα δεν θέλει νέους Σαντάμ και Καντάφι. Και ο Ερντογάν είναι αυτό ακριβώς και το χειρότερο για εκείνον θα έχει ακριβώς την ίδια κατάληξη με αυτούς.

Όλοι ήξεραν τι έρχεται στην Ανατολική Μεσόγειο και έκαναν τον αόμματο. Άφησαν την Γερμανία να γιγαντώσει την θέση της Τουρκίας και των αδελφών της Αζέρων και καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους επέτρεψαν σε ένα καρκίνωμα να απλωθεί, μόνο που τώρα απειλεί την ίδια την υπόσταση της Ευρώπης...

Κακά τα ψέμματα οι βόρειοι έχουν ΑΝΆΓΚΗ την Τουρκία για να μην πεινασουν. Το είχα πει πριν μερικά χρόνια σε ένα συνέδριο γεωπολιτικής ότι σε έναν πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας τουλάχιστον έξι ευρωπαϊκές χώρες θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στα δέντρα και να μαζεύουν φύλλα γιατί η επάρκεια των τροφίμων τους εξαρτάται από τις εξαγωγές του φτωχού νότου, δηλαδή Ιταλίας Ελλάδας, Τουρκίας και Αιγύπτου... δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία εξάγει προϊόντα αξίας άνω των έξι δις κάθε μήνα προς τις χώρες αυτές.

Παρόλα αυτά όμως οι ισχυροί δεν ενδιαφέρονται αν θα πεινάσει η Γερμανία ή η Ολλανδία. Και επειδή το ζήτημα είναι πρωτίστως θρησκευτικό δεν θέλουν μια ισχυρή ισλαμική δημοκρατία που όλο μεγαλώνει - και αναγκαστικά οποίος μεγαλώνει έχει και επεκτατικές βλεψεις - να γιγαντώνεται.

Και η λύση στο πρόβλημα τους έχει όνομα και είναι η μικρή Ελλάδα, η οποία όμως και αυτή τους μπαίνει στο ρουθούνι λογω της ιδιομορφίας του λαού της. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας τους κάθεται σαν ψαροκόκαλο στο λαιμό... Όμως είναι η μοναδική χώρα που έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να βάλει στη θέση της την Τουρκία αλλά να γυρίσει και το ρολόι εκατό χρόνια πίσω.

Δεν ξέρω ποιός θα κέρδιζε τον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας, ξέρω όμως δύο πράγματα ανεξαρτήτως αποτελέσματος έκβασης του:

1ον η Τουρκία ακόμα και αν έβγαινε νικήτρια θα ήταν διαλυμένη στρατιωτικά και με υποδομες παντελώς κατεστραμμένες.

2ον η ισχυρή Τουρκία θα ήταν παρελθόν και θα χρειαστεί έναν ακόμα δυνατό ηγέτη και άλλα 100 χρόνια για να ορθοποδήσει.

Αυτό βέβαια ταυτόχρονα σημαίνει ότι τα σχέδια διαμελισμού της Τουρκίας θα ήταν ένας περίπατος και η δημιουργία τριών κρατων μονόδρομος, δλδ του Κουρδιστάν που ζητάει επιτακτικά ο Άξονας Αμερικής Ισραήλ, ενός κράτους ισλαμιστικού στην σημερινή κεντρική Τουρκία και ένα τρίτου κράτος στην λεγόμενη ευρωπαϊκή Τουρκία, δλδ ανατολικά της πασίγνωστης γραμμής Σαγγάριο, Εσχι Σεχίρ, Κιουτάχεια, Αφιόν Καραχισάρ, Αττάλεια.

Η λύση της τριχοτόμησης της Τουρκίας είναι η μόνη εφικτή και η υλοποίηση της περνάει από το Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού.

Ξέρω ότι αυτο το σενάριο δεν θα αρέσει σε πολλούς, κυρίως γιατί έρχεται σε αντίθεση με την Μεγάλη Ιδέα και την επανακαταληψη της Πόλης, όμως για εμένα όλα είναι μαθηματικά και Ελλάδα ισχυρή δεν θέλει κανεις και για την ακρίβεια κάποιοι προτιμούν την ισχυρή Τουρκία από την ισχυρή Ελλάδα.

Βέβαια θα μου πείτε ότι υπάρχει και το θέμα Θεός.... Εκεί δεν μπλεκομαι άλλωστε Αυτός ξέρει καλύτερα, εμείς εδώ ως άνθρωποι υποχρεουμαστε να βλέπουμε τα στοιχεία που δείχνουν συγκεκριμένες πολιτικές και σχέδια, να αναλύουμε, να προσπαθούμε μέσα από τα ψήγματα πληροφοριών μηπως και τελικά να μάθουμε τι σκοπούς έχουν οι άνθρωποι. Τώρα αν αυτά θα τους βγουν, είναι καθαρά θέμα Θεού....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail