Η επερχόμενη «σφαγή» των αμνών-συνταξιούχων


stevepb / pixabay
Πείτε μου ειλικρινά υπάρχει πιο ανατριχιαστική πολιτική διακήρυξη από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Αλέξης Πατέλης σύμβουλος του Μητσοτάκη «σταματάμε να παίρνουμε τα λεφτά των νέων και να τα δίνουμε στους ηλικιωμένους», που ως λαγός προαναγγέλλει την περιστολή των συντάξεων.

Είναι απάνθρωπο, τρομακτικό και συνάμα ντροπιαστικό, αντί της αλληλεγγύης και τρυφερότητας που οφείλουμε στα παιδιά μας, να μας βάζουν να τα ανταγωνιζόμαστε στην επιβίωση.

Όπου ο κοινωνικός αυτοματισμός πλέον εισάγεται μεταξύ των γενεών και διασπά την κοινωνική συνοχή, όπου ο νεοφιλελευθερισμός των μαθητευόμενων μάγων της σχολής «Φρίντμαν» στην Ελλάδα, δημιουργεί και θα δημιουργήσει ερείπια και το κραχ θα είναι ολοκληρωτικό και θα συμπαρασύρει τους πάντες.

Καλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σε ποιο κόσμο ζουν, τουλάχιστον ας αποσυρθούν ήρεμα στις πολυτελείς βίλες τους και να αφήσουν την κοινωνία ήσυχη.

Χρήστος Κουτσονάσσιος
Δικηγόρος
Μέλος κίνησης ΠΡΑΤΤΩ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail