Σύμβουλος Ερντογάν απειλεί με βύθιση του Σαρλ Ντε Γκολ και κατάρριψη ελληνικών μαχητικών

Freepen.gr - «Ο Μεσούτ Χάκι Κασίν που συμβουλεύει τον πρόεδρο της Τουρκίας για θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής λέει πως ο τουρκικός στρατός θα χτυπήσει το γαλλικό αεροπλανοφόρο και θα διεξαγάγει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας. Θέλει ακόμη να σκοτώσει και έναν Έλληνα πιλότο ο ίδιος. Λέει αυτές τις αηδίες σ’ ένα εθνικό δίκτυο» αναφέρει σε σχετικό tweet ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt.

Οι πιλότοι μας σύντομα θα καταρρίψουν πέντε ή έξι από τα ελληνικά αεροσκάφη και θα μπούμε σε ένα πόλεμο. [...] Η Τουρκία δεν είναι ένα έθνος το οποίο πρέπει να το δοκιμάζεις, αναφέρει ο Κασίν.

Ασχέτως του αν τα ελληνικά μέσα πρέπει να τσιμπούν σε αυτές τις ειδήσεις, πρέπει να έχουμε κατά νου κάτι πολύ βασικό. Όλο αυτό το πολεμικό κλίμα απευθύνεται στο εσωτερικό της Τουρκίας με στόχο να ντοπάρει συστηματικά τον τουρκικό λαό και να τον φανατίσει εναντίον της Ελλάδας.

Τι ακριβώς διάλογο οραματίζεται η ελληνική κυβέρνηση;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail