Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά Τούρκων στρατιωτών στο Ιντλίμπ: Μισθοφόροι ή πράκτορες του Ασαντ;

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός δέχτηκε επίθεση την Κυριακή, όταν μια ομάδα άγνωστων επιτιθέμενων άνοιξε πυρ σε μια βάση στην ύπαιθρο του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το almasdarnews.com από την επαρχία του Ιντλίμπ, οι άγνωστοι επιτιθέμενοι πυροβόλησαν κατά τουρκικής στρατιωτικής βάσης κοντά στη στρατηγική πόλη Ariha, η οποία βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού M-4 (αυτοκινητόδρομος Χαλέπι-Λατάκια).

Ενώ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) είπε ότι τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες, ένας από αυτούς με σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτή η τελευταία επίθεση έρχεται λίγες μέρες μετά τη στόχευση του ρωσικού στρατού από βόμβα που είχε τοποθετήσει στο δρόμο η τζιχαντιστική ομάδα «Kataeb Khatib Al-Shishani».

Η προαναφερθείσα ομάδα έχει αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον τρεις επιθέσεις τον τελευταίο μήνα, συμπεριλαμβανομένης μιας γνωστής στόχευσης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά μήκος της εθνικής οδού M-4.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επαρχία του Ιντλίμπ είναι γεμάτη από πράκτορες του Συριακού Στρατού με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail