Το μαύρο, άσπρο: Η Τουρκία ζητά από την Αρμενία να...αποσύρει τους μισθοφόρους της!

Freepen.gr - Επαναλαμβάνοντας την πλήρη στήριξη της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν για τη σύγκρουση Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Χουλουσί Ακάρ προέτρεψε τη Δευτέρα την Αρμενία να υποχωρήσει αμέσως από την κατεχόμενη περιοχή.

"Η Αρμενία πρέπει να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις της και να στείλει πίσω τους μισθοφόρους και τους τρομοκράτες που έφεραν από το εξωτερικό και να εκκενώσει τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν που κατέλαβε", δήλωσε ο Ακάρ στο πρακτορείο Αναντολού. 

Η Αρμενία εξοπλίζει και αναπτύσσει μαχητικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) και του αρμενικού μυστικού στρατού για την απελευθέρωση της Αρμενίας (Ασάλα), στα κατεχόμενα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ο πρεσβευτής του Αζερμπαϊτζάν στην Τουρκία, Χαζάρ Ιμπραήμ σε συνέντευξή του στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail