Γυναικόπαιδα στα καταφύγια του Αρτσάκ - Ο ιερέας δίπλα στα μικρά παιδιά!

Freepen.gr - Ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός Ελλάδος δημοσιεύει φωτογραφίες από τα καταφύγια στα οποία προσέφυγαν οι άμαχοι μετά την άνανδρη επίθεση των αζερικών δυνάμεων σε αμάχους στην πρωτεύουσα Στεπανακέρτ του Αρτσάχ το πρωί της Κυριακής, την ώρα δηλαδή που οι πιστοί σπεύδουν στους ναούς.

Οι κάτοικοι, κυρίως τα παιδιά κατέβηκαν στα καταφύγια. Πάνω από 100 τραυματίες στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάζ) την Κυριακή και δυστυχώς 16 νεκροί μεταξύ των οποίων και ένα παιδάκι με την μητέρα του. Ανάμεσα στους νεκρούς και 14 στρατιώτες, νέοι Αρμένιοι που υπηρέτησαν γενναία την πατρίδα τους.

Από αυτούς τους ανθρώπους η Ελλάδα κράτησε ίσες αποστάσεις και ζήτησε να επιδείξουν... αυτοσυγκράτηση. Χρειάζεται περισσότερος σεβασμός σε ένα έθνος με το οποίο συμπορευθήκαμε για αιώνες στη μικρασιατική γη και μας συνδέουν κυριολεκτικά δεσμοί αίματος.




 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail