Άσκηση σαν κανονικός πόλεμος: 80.000 άτομα, 250 τανκς και πολλά ακόμη στην Kavkaz 2020

Freepen.gr - Περίπου 80.000 άτομα διοίκησης και προσωπικού θα συμμετάσχουν στην άσκηση Kavkaz-2020, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Ρωσία από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

"Συνολικά περίπου 80.000 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στη στρατηγική άσκηση διοίκησης και προσωπικού του Kavkaz-2020 (συμπεριλαμβανομένων μονάδων υποστήριξης μάχης, μονάδων υποστήριξης πολεμικών υπηρεσιών και μονάδων τεχνικής υποστήριξης, καθώς και αεροπορικών και ναυτικών μονάδων, και ειδικών στρατευμάτων (η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εθνικής Στρατιωτικής Φρουράς και το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων)", δήλωσε το υπουργείο.

Ανέφερε ότι έως 250 άρματα μάχης, έως και 450 μηχανοκίνητα οχήματα μάχης πεζικού και APC, καθώς και έως 200 συστήματα πυροβολικού και πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών θα χρησιμοποιηθούν στην άσκηση σε χώρους πυροβολισμού.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό τη διοίκηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων Valery Gerasimov.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail