Ο θρίαμβος των Αρμενίων: Μακρύς κατάλογος απωλειών των Αζέρων παρά τους 4000 βασιβουζούκους

Freepen.gr -  Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη γραμμή Αρτσάκ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) - Αζερμπαϊτζάν εξακολουθούν να συνεχίζονται, σε ορισμένα τμήματα πραγματοποιούνται νυχτερινές συγκρούσεις, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στρατού Άμυνας του Αρτσάκ, Suren Sarumyan σε συνέντευξη τύπου.

"Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, σε ορισμένα τμήματα πραγματοποιούνται νυχτερινές συγκρούσεις. Ο εχθρός έχει υποστεί νέες απώλειες. Σύμφωνα με επαληθευμένες πληροφορίες, έχουν χάσει ένα ακόμη ελικόπτερο, 3 τανκς, 7 UAV και 2 οχήματα στρατιωτικής μηχανικής. Συνολικά, η αρμενική πλευρά έχει καταστρέψει 4 ελικόπτερα του Αζερμπαϊτζάν, 33 άρματα μάχης και οχήματα μάχης, 27 UAV και 2 οχήματα στρατιωτικής μηχανικής", δήλωσε ο Sarumyan.

Επίσης σύμφωνα με στοιχεία υπηρεσιών πληροφοριών, σχεδόν 4000 μαχητές από τη Συρία συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Αρτσάκ. Σύμφωνα με επαληθευμένες πληροφορίες από το αρμενικό ενωμένο Κέντρο Πληροφοριών που επικαλείται το Armenpress, υπάρχουν 81 θύματα μεταξύ των μισθοφόρων.

Επιπρόσθετα ως αποτέλεσμα της αντεπίθεσης του Στρατού Άμυνας του Αρτσάκ, 11 τεθωρακισμένα οχήματα του Αζερμπαϊτζάν, συμπεριλαμβανομένου ενός BMP 3 με πλήρη πυρομαχικά, έχουν πιαστεί από τον αμυντικό στρατό, όπως έγραψε η εκπρόσωπος του αρμενικού ΥΠΑΜ, Σουσάν Στεπανιάν στη σελίδα της στο facebook.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail