Καλίν για Μπάιντεν: Οι ημέρες που δίνατε διαταγές στην Τουρκία, πέρασαν!


Freepen.gr - "Η ανάλυση της Τουρκίας από τον Joe Biden βασίστηκε σε καθαρή άγνοια, αλαζονεία και υποκρισία", δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος της Τουρκίας Ιμπραήμ Καλίν στο Twitter με αφορμή την ανάδειξη παλαιότερου βίντεου του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ ότι θα επιδιώξει αλλαγή καθεστώτος στην Τουρκία και θα μπορούσε να υποστηρίξει την αντιπολίτευση για ανατροπή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές του 2023.

"Οι ημέρες που δίνατε εντολές στην Τουρκία έχουν τελειώσει. Αλλά αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε, παρακαλώ κάντε το. Θα πληρώσετε το τίμημα" ανέφερε ο Καλίν.

Ο Φαχρετίν Άλτουν, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Τουρκίας, αντέδρασε επίσης στις παρατηρήσεις του Μπάιντεν, λέγοντας ότι το βίντεο κλιπ "αντικατοπτρίζει τα παιχνίδια που παίζονται πάνω από την Τουρκία και την παρεμβατική στάση των ΗΠΑ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail