Τούρκος και Καταριανός υπουργοί Αμυνας αιφνιδίως στην Τρίπολη - Τι ετοιμάζουν;

Freepen.gr - Πηγές ανέφεραν στο 218News ότι ο υπουργός Άμυνας του Κατάρ, Khalid bin Muhammad Al-Attiyah, και ο Τούρκος ομόλογός του, Hulusi Akar, έχουν φτάσει στην Τρίπολη τη Δευτέρα το πρωί σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη. Την είδηση μεταδίδει και το AddressLibya.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι δύο υπουργοί θα συναντηθούν με αρκετούς αξιωματούχους από την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο ζήτημα της Λιβύης.

Η επίσκεψη των δύο υπουργών, συμπίπτει με μια επίσκεψη - που επίσης δε δημοσιοποιήθηκε - από τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών Heiko Maas, στην Τρίπολη, για να συζητηθούν διάφορα θέματα με αξιωματούχους της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, σύμφωνα με μια αποκλειστική πηγή που μίλησε στο 218News.

Την Κυριακή, στο αεροδρόμιο Mitiga στην Τρίπολη αφίχθηκαν 8 Γερμανοί στρατιώτες με όλο τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό, σε στρατιωτικό αεροπλάνο που ανήκε στη Γερμανική Πολεμική Αεροπορία, ως δύναμη προστασίας που συνόδευε τον υπουργό Maas κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail