«Σκακιστής παγκόσμιας κλάσης» ο Ερντογάν για τον Τραμπ

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι διάφοροι ηγέτες έχουν ζητήσει τη βοήθειά του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επειδή ισχυρίζονται ότι ο τελευταίος ακούει μόνον αυτόν!

«Οι αρχηγοί των χωρών την περασμένη εβδομάδα με κάλεσαν και μου είπαν: θα μπορούσες να καλέσεις τον Ερντογάν;» είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox News, δίχως όμως να κατονομάσει τους ηγέτες.

Ο Τραμπ είπε ότι ρώτησε τους μη αποκαλυφθέντες ηγέτες γιατί θα έπρεπε να είναι αυτός που θα μιλήσει στον Τούρκο πρόεδρο, για να του απαντήσουν: «Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Δεν μας ακούει. Είσαι ο μόνος».

"Είπα," Αυτό οφείλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες; "Λένε «όχι, αυτό οφείλεται σε σένα. Αυτό οφείλεται στην προσωπικότητά σου. Είσαι ο μόνος που θα ακούσει", είπε ο Τραμπ. "Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως, αλλά συμβαίνει να είναι αλήθεια. Συμφωνώ μαζί του και ακούει".

Ο Τραμπ είπε μάλιστα ότι "αντιμετωπίζε σκακιστές παγκόσμιας κλάσης" σε αυτούς τους διαλόγους με τους ηγέτες αυτούς, ξεχωρίζοντας τον Ερντογάν μεταξύ τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail