Στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Ταρχούνα σχεδιάζουν Τρίπολη-Αγκυρα

Freepen.gr - Η GNA θα κατασκευάσει στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ταρχούνα με τη βοήθεια μισθοφόρων, λένε αναφορές τις οποίες επικαλείται το en.218tv.net.

Αναφορές αποκάλυψαν ότι η Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας σκοπεύει να δημιουργήσει ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο εντός της πόλης Tarhuna, σε μια στιγμή που στρατιωτικές πηγές από την πόλη δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη παρουσία Σύριων μισθοφόρων.

Να θυμίσουμε ότι η Ταρχούνα ήταν το τελευταίο προπύργιο των δυνάμεων του Χαφτάρ έξω και νότια της Τρίπολης.

Η εφημερίδα «Al-Ain News» επικαλούμενη διάφορες πηγές αναφέρει ότι οι κινήσεις μεγάλου αριθμού μαχητών παρακολουθούνταν κοντά στο σημείο προσγείωσης, εκτός από τη ροή του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στο έδαφος για την κατασκευή δρόμων προς το αεροδρόμιο.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι η GNA εργάζεται για τη δημιουργία στρατιωτικού αεροδρομίου για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στην περιοχή και την επέκταση των θέσεών της προς τα νοτιοδυτικά, ιδίως στις πόλεις Tarhuna και Bani Walid.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail