Δαμασκός: Είμαστε πρότυπο μάχης απέναντι στην τρομοκρατία - Θα πολεμήσουμε ως το τέλος

Freepen.gr - Ο Σύριος υπουργός Άμυνας, στρατηγός Ali Ayoub, δήλωσε ότι η τρομοκρατία υποχωρεί και οι προστάτες της «βλέπουν την κατάρρευση των σχεδίων τους χάρη στη θρυλική σταθερότητα της Συρίας», σημειώνοντας ότι σήμερα η Συρία προσφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο ένα πρότυπο αγώνα απέναντι στο πρόσωπο της τρομοκρατίας.

Ο Υπουργός Άμυνας συνεχάρη τους άντρες του στρατού, το λαό και την ηγεσία της Συρίας για την επέτειο της ίδρυσης του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Ο Ayoub είπε ότι ο Συριακός Στρατός θα συνεχίσει την πορεία του έως ότου «ολόκληρη η συριακή γεωγραφία εκκαθαριστεί από την κόπρο της τρομοκρατίας και των υποστηρικτών της, έτσι ώστε οι ψυχές των ήρωών μας μαρτύρων να αναπαυθούν και θα χτίσουμε τα χρόνια με τη συνείδηση ​​όλων των ανθρώπων της χώρας».

Επίσης τόνισε ότι η απόφαση για μια ολοκληρωτική νίκη δεν αλλάζει και ο Σύριος Πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ έχει καταστήσει σαφές περισσότερες από μία φορές, ότι ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία συνεχίζεται έως ότου ξεριζωθεί η τρομοκρατία από τις ρίζες της κι απελευθερωθεί κάθε ίντσα της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail