Τρίπολη και Αγκυρα υπέγραψαν οικονομικό μνημόνιο για τα έργα των τουρκικών εταιρειών στη Λιβύη

Freepen.gr - Η κυβέρνηση «Εθνικής Συμφωνίας» με έδρα την Τρίπολη υπέγραψε οικονομικό μνημόνιο συμφωνίας με την τουρκική κυβέρνηση «για να οργανώσει το έργο των τουρκικών εταιρειών στη Λιβύη», αναφέρει το addresslibya.co.

Το Υπουργείο Προγραμματισμού της GNA δήλωσε ότι το Μνημόνιο Συνεννόησης πραγματοποιήθηκε μετά από διαπραγματεύσεις με επικεφαλής τον Υπουργό Σχεδιασμού Taher Al-Jhaimi με το Τουρκικό Υπουργείο Εμπορίου υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Προεδρικού Συμβουλίου Fayez Al-Sarraj.

Πρόσθεσε ότι ο Fayez al-Sarraj είχε δώσει εντολές στο Υπουργείο Προγραμματισμού σχετικά με την ενεργοποίηση των έργων υποδομής που έχουν τεθεί σε αναστολή και δεν έχουν ολοκληρωθεί για υλοποίηση με τουρκικές εταιρείες. Αυτά περιλαμβάνουν έργα ηλεκτρικής ενέργειας και ενέργειας, επιπλέον των «νέων έργων που θα συνέβαλλαν στην παροχή αποτελεσματικών και γρήγορων υπηρεσιών στους πολίτες».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail