Αυτή τη φορά το τερμάτισαν! Τουρκική μονταζιέρα έκανε τη Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ να έχει πλώρη...καρχαρία

Freepen.gr - Μετά το Βατερλώ του δήθεν βίντεο με την ελληνική φρεγάτα, που ξεσκεπάσαμε χθες, ήρθε η σειρά του τουρκικού STAR (https://star.com.tr/amp/dunya/bedelini-agir-odediler-yunan-firkateyni-limnos-bu-hale-geldi-haber-1565342/) με δήθεν φωτογραφία της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ.



Ας δούμε τις τουρκικές φωτογραφίες της ΛΗΜΝΟΣ η οποία μπροστά μοιάζει με...καρχαρία έτοιμο να επιτεθεί. Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνονται μέχρι και βράγχια. Οι Τούρκοι το τερμάτισαν και μιλάμε για ένα ΜΜΕ με σχεδόν 2.000.000 ακολούθους. 

Πέραν του ότι φωτοσόπιασαν καρχαρία στην πλώρη σε μια παλιά φωτογραφία του πλοίου, προσέξτε το στηλίδιο του επισειόντα στην πλώρη. Φαίνεται άθικτος.




Ας δούμε τώρα τις χθεσινές κανονικές φωτογραφίες με τη ΛΗΜΝΟΣ ως φρεγάτα και όχι ως καρχαριοειδές και συντηρημένη άψογα. Σε ένα μόνο συμφωνούμε, ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail