Η Παναγιά μας…διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και το μεγάλο συμπέρασμα που εξάγεται

Δεκαπενταύγουστος! Ημέρα αφιερωμένη στην Παναγία Μητέρα μας! Η πιο ευαίσθητη ημέρα του χρόνου για τον ελληνικό λαό, αφού υπερχειλίζει η αγάπη του, η ευαισθησία, ο πόνος του για την Παναγιά μας.

Παναγιώτης Αποστόλου
 
Αυτήν την Άγια ημέρα, εκμεταλλεύονται πολιτικοί μας, πιστεύοντες και μη, για να γίνουν αρεστοί στον ελληνικό λαό.

Άλλωστε, κι από εκεί φαίνεται η μεγάλη δύναμη της Παναγιάς μας.
Έτσι, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έστειλε μήνυμα Ύμνο για την Παναγιά μας προς τον ελληνικό λαό:

«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Ανύμφευτη Νύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της! Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν. Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!»!

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα δημιούργησε “εμφύλιο – εσωκομματικό πόλεμο” στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πέραν των άλλων αντιδράσεων, πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που άσκησαν δριμύτατη κριτική στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεώρησαν υπερβολική την τοποθέτηση του, μιας και έχει δηλώσει άθεος. 

Ποιος όμως νομίζετε ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Αλέξη Τσίπρα; 

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας! Ο οποίος έγραψε στο face book:

«Ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει αμόρφωτο και κομπλεξικό μηδενισμό. Κάτι αστείες υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας, που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να παρατήσουν την αριστερά και να πιάσουν αριστερό στασίδι στην δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar. Ο Άρης Βελουχιώτης, όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο, τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας. Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς, κάτι θηλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις κουραμπιέ του πρωτοετούς αμόρφωτου αριστεριστή, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως θηλαστικά τον αέρα του ελαφρόμυαλου μέλους, θα τις / τους έλεγα, ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε γκρούπες των αριστεριστών, ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας σαχλαμάρες ανιστόρητες»!
Αν δεν είναι αυτός “εσωκομματικός εμφύλιος”, τότε ποιος είναι;

Αλλά εξάγεται κι άλλο ένα μεγάλο, τεράστιο συμπέρασμα: Το πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της Παναγιάς μας! Που την δύναμή της, αναγκάζονται να την αποδεχτούν και άθεοι και που γνωρίζουν ότι αν δεν την προσκυνήσουν (την Παναγιά μας) δεν πρόκειται να δουν ξανά Εξουσία!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail