Τα πρωτοπαλήκαρα του Σαρράζ τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα πρωτομοιράσει την κοκαΐνη

Freepen.gr - Ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Musab al-Batsha, που είναι μέλος της Ταξιαρχίας των Επαναστατών της Τρίπολης, αποκάλυψε διαφορές μεταξύ των ηγετών των ένοπλων σχηματισμών στην Τρίπολη και πώς βασανίστηκε επειδή απέτρεψε μια συμφωνία για διακίνηση κοκαΐνης, η οποία αφορούσε έναν από τους ηγέτες των ένοπλων φατριών, σημειώνει το en.218tv.net.

Σε μια τηλεοπτική δήλωση, ο Al-Batsha, ο οποίος έλαβε θεραπεία σε μια κλινική στην Τρίπολη, διηγήθηκε την ιστορία των βασανιστηρίων του και των σοβαρών ξυλοδαρμών του από ένοπλους της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας, συνοδευόμενοι από μισθοφόρους συριακής ιθαγένειας.

Αυτό το περιστατικό εξαπλώθηκε γρήγορα σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων παρουσιάζοντας τον κατακερματισμό των ενόπλων και τις έντονες διαφορές μεταξύ τους, ακόμη και μέσα στο ίδιο τάγμα. Αποδείχθηκε επίσης για άλλη μια φορά ότι η σύγκρουση μεταξύ των ενόπλων ατόμων της GNA είναι μια σύγκρουση επιρροής πολλών μορφών μέσω του παράνομου εμπορίου, όπως οι συμφωνίες διακίνησης κοκαΐνης.

Λόγω της συμφωνίας για την κοκαΐνη, των περιπτώσεων εκμετάλλευσης και απόκτησης οικονομικών προνομίων από στρατιωτικούς αξιωματούχους της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας, όλα αυτά με τη βοήθεια των μισθοφόρων που μεταφέρθηκαν από τον Ερντογάν στη Λιβύη, όπου έγιναν σε κατάσταση δύναμης που τους επιτρέπει να ασκούν εκφοβισμό, εν μέσω μιας απόλυτης σιωπής από τις αρχές του GNA.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail