Είκοσι χρόνια μετά απαντλούνται τα πετρελαιοειδή για να ανελκυστεί το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Πάρο υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με την συμμετοχή του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπίζας, και άλλων τοπικών παραγόντων, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της ανέλκυσης των ναυαγίου του «Εξπρές Σαμίνα».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.

Ο κ. Πλακιωτάκης μετά το πέρα της σύσκεψης δήλωσε τα εξής:

«Ήδη μετά από την άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δήμου Πάρου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απάντλησης των εναπομεινάντων πετρελαιοειδών στο ναυάγιο του «Εξπρές Σαμίνα». Ταυτόχρονα δρομολογούμε τις διαδικασίες που προβλέπει ο Ν.2881 για την ανέλκυση του ναυαγίου».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail