Συριακά και Ρωσικά μαχητικά πήραν αμπάριζα εκατοντάδες εξτρεμιστές, καταφύγια κι αποθήκες

Freepen.gr - Ο Συριακός αραβικός στρατός (SAA), μαζί με τον ρωσικό στρατό, πραγματοποίησε μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIS / IS / Daesh) από τις 18 έως τις 24 Αυγούστου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία 327 εξτρεμιστών.

Εκπρόσωπος των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία δήλωσε την Τρίτη: «Ο βομβαρδισμός της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας και της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και τα πυρά του πυροβολικού στη «Λευκή Έρημο», είχαν ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση 327 μαχητών, την καταστροφή 134 καταφυγίων, 17 σημείων παρατήρησης, 7 αποθηκών πυρομαχικών και 5 υπογείων αποθηκών για όπλα και πυρομαχικά».

Οι ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις ξεκίνησαν δεκάδες επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Badiya Al-Sham που βρίσκεται μεταξύ των επαρχιών του Ντέιρ Εζόρ, Χομς, Αλ Σουέιντα και Δαμασκού.

Αυτές οι ρωσικές και συριακές επιθέσεις στόχευσαν συγκεκριμένα τα κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους σε ολόκληρη την περιοχή μεταξύ των πόλεων της Παλμύρας (Tadmur) και του Deir Ezzor.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail