Κάντε πράξη αυτό που είπατε στο διάγγελμα κ. πρωθυπουργέ και τε-λειώστε οικονομικά την Τουρκία

Freepen.gr - «Συνεχίζοντας, συνεπώς, την πολιτική των επιθετικών προκλήσεων, η Τουρκία τον μόνο δρόμο που ανοίγει είναι αυτός των ισχυρών κυρώσεων εναντίον της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Κάντε το πράξη κ. πρωθυπουργέ. Ζητήστε ισχυρές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ κυρώσεις κατά της Τουρκίας αλλιώς να δείξετε ότι η Ελλάδα εφεξής δε θα είναι η καλοπροαίρετη εταίρος στα πάντα. Τουλάχιστον η Κύπρος θα σταθεί στο πλευρό μας και θα είναι μια ευκαιρία να δούμε πόσο μακριά μπορεί να πάει η Γαλλία.

Η τουρκική οικονομία επιβιώνει χάρη στις συναλλαγές με χώρες της Ε.Ε., είναι μια ευκαιρία να δούμε κατά πόσο αυτή η Ενωση συνδράμει τα μέλη της, έχει όρια ανοχής ή είναι μια ασθμαίνουσα οντότητα με όχι πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά της. Και είναι μια ευκαιρία να διαπιστώσουν και αρκετοί εν Ελλάδι ορισμένα πράγματα για την Ε.Ε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail