Άλλο δανειστές κι άλλο υπερασπιστές!

Όλοι οι σώφρονες στρατιωτικοί αναλυτές το έχουν πει ξεκάθαρα. Απέναντι σε μία επιβουλή της χώρας, είμαστε μόνοι μας. Τέλος. Τα λόγια είναι φθηνά και οι συμπαραστάσεις λίγο πιο ακριβές, άμα αγοράσουμε και κανένα όπλο από αυτούς που θα τις λένε. 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Μου κάνει εντύπωση που σπαταλάνε το χρόνο τους, οι όποιες κυβερνήσεις, να απευθύνονται για βοήθεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ! Καλά το ΝΑΤΟ είναι ένα ανέκδοτο που θα έπρεπε να έχει τελειώσει από όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση. Ποια σημασία έχει πλέον; Και ποιον εξυπηρετεί; Όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση; ελάτε τώρα, περί ποιας ενώσεως μιλάμε; 

Τα συμφέροντα της κάθε χώρας και ήταν πολύ φυσιολογικό να μην κρύβονται καθόλου, και Γερμανία και Ιταλία και Ισπανία... Η Γερμανία έχει εκατομμύρια Τούρκους πολίτες εκεί και τεράστια συμφέροντα σε εργοστάσια στην Τουρκία και πωλήσεις όπλων σε αυτήν.. Η Ιταλία δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπη στη Λιβύη με την Τουρκία και γενικώς οι χέστες ηγέτες τους, τρέμουν τον Ερντογάν. 

Να πηγαίνουμε σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ναι, σε Κίνα, σε Ισραήλ, σε Αίγυπτο, αλλά με το ανέκδοτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε γελάει πλέον κανένας. Μόνοι μας είμαστε συμπολίτες. Αν θέλουμε να υπερασπίσουμε τη χώρα μας, να δώσουμε ο καθένας από το υστέρημά του να αγοραστούν όπλα, να αυξηθεί η θητεία στον στρατό, να προσληφθούν επαγγελματίες οπλίτες. 

Ακόμα και εμείς οι μεγάλοι να πάμε κάθε χρόνο στο στρατό όπως γίνεται στο Ισραήλ. Και όποιος έχει κάποια χρήματα παραπάνω , ας χαρίσει κανένα καραβάκι και κανένα αεροπλάνο. Ούτε Γάλλοι ούτε παπαγάλοι θα έρθουν να μας βοηθήσουν, αν γίνει το μπαμ. Αν αγοράζαμε και κάτι, ε, για τα μάτια του κόσμου θα λέγανε και δυο κουβέντες προς χάριν του πελάτη. Αλλιώς, «επί την παλάμη και ούτω βοήσωμεν»... Α και πού είστε; Αν είναι να αρπαχτούμε, να γίνει για την πατρίδα, όχι για τα πετρέλαια Αμερικανών και Γάλλων…
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.