Ο νεκρός Ρώσος στρατηγός έφερε νέα γέφυρα στον Ευφράτη για ανελέητο κυνηγητό των εξτρεμιστών

Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις στη Συρία ανακοίνωσαν ότι έχουν ανεγείρει μια κινητή γέφυρα πάνω από τον ποταμό Ευφράτη, για να διασχίσουν στρατιωτικά οχήματα στο Deir Ezzor, σε συνεργασία με τον αραβικό στρατό της Συρίας (SAA).

Ένας εκπρόσωπος των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία δήλωσε ότι ο χώρος επιλέχθηκε λαμβάνοντας υπόψη το βάθος και τη δύναμη του ρεύματος, σημειώνοντας ότι «περισσότερα από 4,5 μέτρα (βάθος) - είναι επικίνδυνο επίπεδο, που σημαίνει ότι η πλωτή γέφυρα μπορεί να μην παραμένει στην επιφάνεια του νερού. Μπορεί απλά να μεταφερθεί ή να βυθιστεί από νερό».

Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια στιγμή που ο Συριακός Αραβικός Στρατός επιτίθεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS / ISIS / IS / Daesh) στην ύπαιθρο του Deir Ezzor και της Homs.

Η επιχείρηση του Συριακού Στρατού ανακοινώθηκε την Τρίτη μετά από μια σειρά επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος που σκότωσαν αρκετούς στρατιώτες και έναν Ρώσο στρατηγό.

Να θυμίσουμε ότι οι πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές Συρίας και Ρωσίας είχαν ως αποτέλεσμα την εξόντωση εκατοντάδων τρομοκρατών του ISIS και καταστροφή θέσεών του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail