Όταν ο σταθμός που τώρα πολλοί επευφημούν, έπαιζε τουρκοσειρά με πλάνα στα Κατεχόμενα

Στη χώρα της ασθενούς μνήμης έγινε γνωστή η είδηση ότι τηλεοπτικός σταθμός έκοψε τουρκική σειρά λόγω της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Και να τα "μπράβο", και να τα "ζήτω" από τη διαδικτυακή κοινή γνώμη.

Του Στρατή Μαζίδη

Να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ πως ο κάθε σταθμός έχει δικαίωμα να προβάλλει ό,τι επιθυμεί και να ακολουθεί όποια γραμμή τον εξυπηρετεί. Το κοινό είναι αυτό που επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει. Αν πχ τα τουρκικά σίριαλς πάτωναν σε τηλεθέαση, δε θα είχαν πιάσει θέση στην ελληνική τηλεόραση.

Το αν η Πολιτεία αποφάσιζε να τα απαγορεύσει ή όχι, είναι ένα ξεχωριστό θέμα.

Πολύ πριν μετατρέψει σε τζαμί την Αγία Σοφία, ο Ερντογάν έχει κάνει άλλα χίλια μύρια όσα. Ξεπάτωσε τον πυθμένα της κυπριακής ΑΟΖ, έπιασε δύο Ελληνες στρατιωτικούς ύπο περίεργες συνθήκες, στέλνει διαρκώς παράνομους μετανάστες, απειλεί με πόλεμο και πόσα ακόμη. 

Αν το κανάλι αποφάσισε τώρα το μπλόκο στα τουρκικά σίριαλς, με γεια του με χαρά του, όμως έχει συνεισφέρει κι αυτό στο τουρκομπόλιασμα της ελληνικής κοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια. Πότε με το Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή, πότε με τον Ονούρ, πότε με τον Εζέλ που ξεκινούσε τα πρώτα του επεισόδια στην Κατεχόμενη Κύπρο ή μέσω της προπαγάνδας της σειρά στην ΤΔΒΚ. Δεν υπήρχε τότε κανένα πρόβλημα με αυτό.

Συνεπώς τίποτε δεν προσφέρεται για χειροκροτήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail