Avia: Η τουρκική φρεγάτα έχει βγει off, ζημιά και σε αντι-αεροπορικό της όπλο

Freepen.gr - "Η τουρκική φρεγάτα δεν επιχειρεί αφού χτυπήθηκε από τον ελληνικό στρατό" είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος της ρωσικής ιστοσελίδας avia.pro.  Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το αποτέλεσμα του χτυπήματος της ΛΗΜΝΟΣ ήταν να χωρίσει την Kemal Reis σε δύο μέρη ενώ αναφέρει πως τουλάχιστον ένα αντιαεροπορικό όπλο είναι εκτός λειτουργίας.

Η Avia σημειώνει πως αμέσως μετά το συμβάν, η τουρκική φρεγάτα κατευθύνθηκε για επείγουσες επισκευές.

Στη φωτογραφία που παρουσιάζεται, σημειώνει η Avia, φαίνεται ότι "το ελληνικό πολεμικό πλοίο έκοψε κυριολεκτικά την πλευρά της τουρκικής φρεγάτας, ωστόσο, καθώς το χτύπημα πλησίασε στην πρύμνη, το τουρκικό πλοίο μπορούσε να πλεύσει, ωστόσο, σε περίπτωση σύγκρουσης στο κεντρικό τμήμα ο ελληνικός στρατός θα μπορούσε να το έχει πλημμυρίσει" και ενδεχομένως βυθίσει.

Το δημοσίευμα επαναλαμβάνει ότι "αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός τουλάχιστον δύο μελών του πληρώματος της τουρκικής φρεγάτας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα των προθέσεων του ελληνικού ναυτικού να μην επιτρέψει την είσοδο στον εισβολέα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail