Avia: Παραλήπτης-μυστήριο για 67 ρωσικά Su-35;

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Rosoboronexport ανακοίνωσε ότι μετά τα αποτελέσματα του φόρουμ Army-2020, σχεδιάζεται η σύναψη συμβάσεων για την προμήθεια μαχητικών Su-35 για συνολικό ποσό περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το κόστος εξαγωγής ενός αεροσκάφους με τον εξοπλισμό κυμαίνεται περίπου στα 104-105 εκατομμύρια δολάρια, μιλάμε πιθανώς για περίπου 67 αεροσκάφη σημειώνει η avia.pro.

«Αναμένουμε να λάβουμε περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια μεσοπρόθεσμα από την προμήθεια μαχητικών Su-35. Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο αεροσκάφος έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναιο  ηγέτης της αγοράς. Έχει υψηλή απόδοση πτήσης, διακρίνεται από την υψηλή δυνατότητα επιβίωσης, μπορεί να φέρει ένα μεγάλο φορτίο μάχης και με ένα ευρύ φάσμα των πιο πρόσφατων καθοδηγούμενων όπλων αεροσκαφών», αναφέρει η ρωσική έκδοση της Interfax ότι δήλωσε ο επικεφαλής της Rosoboronexport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής των ρωσικών μαχητικών Su-35 δεν ονομάστηκε, ωστόσο, οι μεγαλύτεροι εταίροι, ιδίως, μιλάμε για την Ινδία και την Κίνα, εγκατέλειψαν αυτά τα μαχητικά - η Κίνα ήταν ικανοποιημένη με 24 μαχητικά αεροσκάφη του τύπου αυτού και το Νέο Δελχί θεωρεί το ρωσικό Su-35 ασυμβίβαστο. Ωστόσο, υπάρχει η υπόθεση ότι η Αλγερία μπορεί να αγοράσει μια παρτίδα 24 μαχητικών Su-35 και, πιθανώς, το ίδιο συζητείται σχετικά με την Τεχεράνη, αν και δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες δηλώσεις σχετικά με αυτό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail