Δοκίμασαν να διεισδύσουν στην Παλμύρα αλλά ο SAA τους την είχε στημένη και τους θέρισε

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) εξουδετέρωσε μια ομάδα τρομοκρατών που προσπάθησαν να διεισδύσουν στην περιοχή της Παλμύρα στη Χομς από την ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ ζώνη του αλ Τανφ την Τρίτη.

Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα των τρομοκρατών έπεσε σε ενέδρα από τον αραβικό στρατό της Συρίας, ο οποίος κατάφερε να εξαλείψει έναν αριθμό από αυτούς, ενώ συνέλαβε επίσης τρεις άλλους βόρεια της ζώνης του αλ Τανφ.

Το Αραβικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο της Συρίας δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη που έδειξε τα αποτελέσματα της ενέδρας, συμπεριλαμβανομένων των όπλων και των μαχητών που έχουν συλληφθεί.

Ο αραβικός στρατός της Συρίας αναπτύσσει ενισχύσεις στην περιοχή της Badiya Al-Sham εν μέσω της ανάγκης αύξησης των μέτρων ασφαλείας στην κεντρική και ανατολική Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail