Όταν τον Οκτώβριο κλείσουν τα μισά μαγαζιά, τότε να δείτε τι lockdown θα πάρουν οι δημοσκοπήσεις

Caniceus / pixabay
Η όποια δήθεν «πανδημία» υπάρχει, δεν την φέραμε εμείς! Όπως δε φέραμε ούτε την κρίση στην οικονομία, ούτε τα δάνεια που φεσώσατε όλον τον κόσμο, ούτε τις αρπαχτές στο χρηματιστήριο. Μη μας συμπεριφέρεστε λοιπόν λες και σας έχουμε μολύνει τον τόπο, και μας απειλείτε με πρόστιμα! Προσπαθούμε να ζήσουμε άνεργοι και απογοητευμένοι χωρίς μέλλον και χωρίς ελπίδα για τίποτε.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Και τι μας προσφέρετε; Αυτόν τον ανεκδιήγητο Χαρδαλιά να μας απειλεί; Και να μας θεωρεί υπευθύνους ακόμα και για την τρύπα του όζοντος; Μια χώρα που στηρίχτηκε χρόνια τώρα στον τουρισμό και εκεί βρήκαμε αποκούμπι ένα σωρό εργαζόμενοι τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε δήμαρχοι στα εξήντα μας; Δικηγόροι, λοιμωξιολόγοι ή εργατολογοι να εκτιμούμε τις συντάξεις που δε θα πάρουμε, γιατί κανένας δε μας προσλαμβάνει σε αυτήν την ηλικία να γράψουμε κανένα ένσημο;

Μια χαρά στη μέση του καλοκαιριού κάνετε το ντραγάτη κλείνοντας μπαρ και διώχνοντας με τον τρόπο σας τον κόσμο από τα ξενοδοχεία. Όταν θα έρθει όμως ο Οκτώβριος και θα κλείσουν οριστικά τα μισά μαγαζιά της Ελλάδας και θα παει η ανεργία στο 40%, τότε να σας δω τι lockdown θα πάρουν οι δημοσκοπήσεις σας και θα ψάχνετε μέρος να κρυφτείτε. Και στο τέλος-τελος μας ζαλίσατε με τον ιό σας!

Έχω χάσει μέσα σε ένα χρόνο φίλους και συγγενείς από καρδιακά και άλλες παλιοαρρώστειες που δε θέλω να αναφέρω. Και η επιστήμη του 2020 μου λέει "κλείσε το στόμα σου, μην αναπνέεις για να σωθούμε από τον ιό". Μωρέ μπράβο έχετε κάνει επιτεύγματα εσείς! Μια μέρα το ένα φάρμακο σώζει και την άλλη είναι επικίνδυνο! Βρε καλλίτερα σε αστρολόγο παρά σε λοιμωξιολόγο να πατάει η χώρα… Σαλάμ αλέκουμ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail