Ό,τι είναι να κάνει η Τουρκία, θα το κάνει γρήγορα

Ό,τι είναι να κάνει η Τουρκία θα το κάνει πριν τις αμερικανικές εκλογές, και σίγουρα πριν την επερχόμενη αναβάθμιση του Πολεμικού Ναυτικού μας όποτε αυτή γίνει, ώστε να μην υστερεί σημαντικά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό.

Άγης Βερούτης

Η στρατηγική άμεσης εφαρμογής του κωμικού "τουρκολυβικού" συμφώνου με την μη αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Τρίπολης (το οποίο μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει) δε θα μπορούσε να γίνει μετά την αγορά από την Ελλάδα των 2 γαλλικών ή 4 αμερικανικών φρεγατών ή την αναβάθμιση των F16 μας σε Viper (4.5 gen) ή την αναβάθμιση των Exocet μας σε ΜΜ40 block 3c, ή την ενεργοποίηση των S300.

Όπως προκύπτει από την εσωτερική τους μυθοπλασία, η τουρκική ηγεσία δεν μπορεί πλέον να περάσει σε κανέναν "διάλογο" με εμάς διότι αυτό θα αποτελούσε "προδοσία" στα εθνικά τους συμφέροντα σύμφωνα την εικονική πραγματικότητα που έχουν πλάσει στην κοινή γνώμη τους με την σύναψη του συμφώνου ΑΟΖ με την ψευδοκυβέρνηση Σάρατζ στην Τρίπολη.

Σε αντίθεση με όσα λοιπόν διαμηνύουν οι διάφοροι (πιθανόν μισθοδοτούμενοι της ΜΙΤ) στα κοινωνικά δίκτυα εντός και εκτός των συνόρων μας, σχεδόν κανένας διάλογος δεν μπορεί να αντιστρέψει την αντίληψη της τουρκικής κοινής γνώμης ότι η ΑΟΖ των νησιών μας τους ανήκει πλέον με βούλες και υπογραφές, και για όποιον Τούρκο αξιωματούχο υποχωρήσει από αυτή τη θέση επιφυλάσσονται μελλοντικά δικαστήρια για προδοσία.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

Κανείς άλλος από εμάς τους ίδιους δεν πρόκειται να έρθει για να πολεμήσει τις δικές μας μάχες αντ'εμών.

Η σκέψη και οι προσευχές μας ας είναι μαζί με τα παιδιά μας και με τους μόνιμους αξιωματικούς μας στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία στον Στρατό μας και στις Ειδικές Δυνάμεις μας, που θα δώσουν τη λύση εντός ελληνικής επικράτειας, και ας είμαστε σε ετοιμότητα και μεις για να κάνουμε ό,τι χρειαστεί να κάνουμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail