Τουρκικά στρατεύματα αφίχθησαν στο Αζερμπαϊτζάν για ασκήσεις κατά...εχθρικών στόχων

Freepen.gr - Τουρκικές δυνάμεις έφτασαν στο Αζερμπαϊτζάν την Τρίτη για να συμμετάσχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ των δύο χωρών, μετά την κλιμάκωση μεταξύ των στρατών των Αρμενίων και των Αζέρων στην περιοχή του Καραμπάχ.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε τελετή για την υποδοχή των Τούρκων στρατιωτών στη Γέφυρα Umit στη συνοριακή διέλευση του Σιδίρικ της Δημοκρατίας του Νακτσιβάν, αφού η τουρκική δύναμη έφτασε στο Μπακού με τουρκικό αεροσκάφος.

Η τελετή περιλάμβανε την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών και μετά οι Τούρκοι στρατιώτες τοποθετήθηκαν στις στρατιωτικές μονάδες στην πρωτεύουσα, το Μπακού και το Ναχτσιβάν.

Στις 29 Ιουλίου, οι τουρκικές και οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν θα ξεκινήσουν ολοκληρωμένες στρατιωτικές ασκήσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν για 13 ημέρες.

Οι ασκήσεις θα περιλαμβάνουν δοκιμές ετοιμότητας πολεμικών αεροσκάαφών μεταξύ των δύο χωρών στις περιοχές του Μπακού, της πρωτεύουσας, του Ναχτσιβάν, του Καντζέχ, του Κορντιμίρ και του Γιουλάχ.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, η ετοιμότητα των δυνάμεων θα δοκιμαστεί στην εφαρμογή των εντολών στρατιωτικής διοίκησης και στις βολές από θωρακισμένα οχήματα και το πυροβολικό κατά «υποθετικών εχθρικών στόχων». Προφανώς με το μυαλό στην Αρμενία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail