Τραυματισμός ανηλίκων κατά τη διενέργεια θαλάσσιων μέσων αναψυχής στη Μύκονο

ΜΟΚΑ - marinetraffic
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον ιδιοκτήτη επιχείρησης εκμίσθωσης Θ.Μ.Α. που δραστηριοποιείται στην περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου για τραυματισμό τριών (03) ανηλίκων στην περιοχή.

Ειδικότερα , θαλάσσιο μοτοποδήλατο που ανήκει στο Θ/Γ -Α/Ψ «ΜΟΚΑ» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδινών, με χειριστή έναν 13χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε πλαγίως με πνευστό Θ.Μ.Α. «θαλάσσιος καναπές» ελκόμενο από το Ε/Π-Τ/Χ σκάφος «ΒΚΠ» Τ.Μ. 636, επί του οποίου επέβαιναν τέσσερις (04) αλλοδαποί ανήλικοι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία εκ των τεσσάρων επιβαινόντων στο πόδι κατά την προσπάθεια απώθησης του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου.

Η 15χρονη αλλά και δύο (02) 12χρονοι διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω υπέστη κάταγμα δεξιάς κνήμης και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι βραδυνές ώρες χθες, οπότε και εξήλθε. Οι δύο (02) ανήλικοι υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών εξήλθαν.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθησαν ο 13χρονος για παράβαση του άρθρου 314 Π.Κ. «ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ»και ο 55χρονος πατέρας του για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail