Εντολή στις Αιγυπτιακές Ενοπλες Δυνάμεις να είναι στο ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος Υπουργός Άμυνας, Μοχάμεντ Ζάκη, προέτρεψε τις Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις να διατηρήσουν το υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση τυχόν απειλών.

Αυτό ήρθε κατά την παρατήρησή του για το κύριο στάδιο της στρατηγικής άσκησης «Decisive 2020», η οποία πραγματοποιήθηκε από τους σχηματισμούς και τις μονάδες της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής, σε συνεργασία με τα κύρια τμήματα του Αιγυπτιακού Στρατού, που διήρκεσε αρκετές ημέρες μέσα το πλαίσιο του σχεδίου εκπαίδευσης μάχης για τους σχηματισμούς και τις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων.

Στο τέλος του ελιγμού, ο Ζάκη διαβίβασε τους χαιρετισμούς και την εκτίμηση του Προέδρου της Αιγύπτου και την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνδρες της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας σε όλα τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί.

Ο Αιγύπτιος Υπουργός Άμυνας επαίνεσε την εξαιρετική απόδοση και την υψηλή αποτελεσματικότητα στη μάχη των δυνάμεων που συμμετείχαν στην άσκηση.

Τους ζήτησε να διατηρήσουν το διακριτό επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και την υψηλή αυτοπεποίθηση, και τους συνέστησε επίσης να διατηρήσουν τα υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας μάχης θυσιάζοντας ό,τι είναι πολύτιμο προκειμένου να διατηρηθούν οι δυνατότητες της χώρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail