Πονοκέφαλος για τις ΗΠΑ τα ρωσικά υποβρύχια: Δυσκολευόμαστε να τα εντοπίσουμε

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ δυσκολεύονται να εντοπίσουν ρωσικά υποβρύχια, παραδέχεται το Πεντάγωνο ενώ βλέπουν επίσης την ανάπτυξη πυραύλων κρουζ της Ρωσίας ως απειλή

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να παρακολουθούν ρωσικά υποβρύχια με δυνατότητα να χτυπήσουν το έδαφος των ΗΠΑ, δήλωσε την Τρίτη ο υπολοχαγός των ΗΠΑ Glen VanHerck, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

"Η Ρωσία αναπτύσσει στρατηγικές δυνατότητες, όπως τα υποβρύχια της, τα οποία τώρα αποτελούν μια σημαντική πρόκληση για τον εντοπισμό τους και αποτελούν απειλή καθώς μπορούν να χτυπήσουν με πυραύλους κρουζ την πατρίδα", δήλωσε ο VanHerck κατά τη διάρκεια ακροάσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ για να τον εγκρίνει ως στρατηγό και διοικητή της Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ.

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει τους πυραύλους κρουζ, κατί που αποτελεί επίσης σοβαρή απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail