Ο Ερντογάν κάνει τζαμί το ελληνικό σύμβολο της ορθοδοξίας κι εμείς στέλνουμε νερόβραστα μηνύματα

Ο Ερντογάν κάνει τζαμί το ελληνικό σύμβολο της ορθοδοξίας και εμείς στέλνουμε νερόβραστα μηνύματα, να φτάχνει συκώτι ο Ερντογάν από τα γέλια. "Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο", όπου έντονος τρόπος είναι ποσταρίσματα του πρωθυπουργού.

Ελένη Παπαδοπούλου

"Η απόφαση αυτή προσβάλλει τον οικουμενικό χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας....προσβάλλει επίσης όλους όσους αναγνωρίζουν το μνημείο ως κτήμα του παγκόσμιου πολιτισμού". Ουπς! Ξεχάσαμε να πούμε κάτι για την Ορθοδοξία, το Βυζάντιο και τον ελληνισμό. Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις χαζοβιόλικα studies στο Χάρβαρντ και δε μαθαίνεις ιστορία.

Βασικά προσβάλλει εμάς τους Έλληνες και τους χριστιανούς ορθόδοξους. Το μνημείο δεν είναι κτήμα του παγκόσμιου πολιτισμού όπως είναι άλλα μνημεία Ουνέσκο. Το μνημείο είναι εκκλησία, όχι μνημείο γενικώς και αορίστως, είναι σύμβολο ελληνικής αυτοκρατορίας που κράτησε δέκα αιώνες, είναι σύμβολο της ορθόδοξης πίστης.

"Και βεβαίως επηρεάζει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις της με την ΕΕ, την Ουνέσκο και την παγκόσμια κοινότητα".

Μιλάμε για τρομερό κακό. Η ΕΕ έβαλε τη γάτα της να κλαίει που η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί. Εδώ η ΕΕ κοντεύει να μας βάλει μπούρκες, είχε φοβερή σκασίλα τί θα γίνει η Αγιά Σοφιά.

Καλά, για την Ουνέσκο δεν το συζητώ. Μιλάμε ότι μπορεί και να τους βομβαρδίσει. Μα τί είναι η Ουνέσκο; Ενα γραφείο με χαρτογιακάδες που πιστοποιούν μνημεία. Φοβερός οργανισμός. Τον τρέμει ο Ερντογάν.

Η δε παγκόσμια κοινότητα ψάχνει να βρει στον χάρτη που είναι αυτή η Αγιά Σοφιά, αν την έμαθε κιόλας την είδηση.

Σε αυτό το μήνυμα του πρωθυπουργού μαθαίνουμε ότι ο Ερντογάν το 2005 τρόλαρε τους Ευρωπαίους οργανώνοντας την Συμμαχία των Πολιτισμών. Ηταν η εποχή που εμείς κάναμε και κουμπαριές με τους απέναντι.

Ο Ερντογάν έστειλε μήνυμα και εμείς συνεχίζουμε τα χαζοβιόλικα του Σημίτη και του ΕΛΙΑΜΕΠ.
Μετά από αυτή την πολύ έντονη καταδίκη πιστεύω ότι δε θα προχωρήσουν πέρα από την Λαμία. Θα το σώσουμε το Κολωνάκι. Δεν ανησυχώ.
Α ρε ξεφτίλες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail