Στρατηγός Ζιαζιάς: Ο αιώνιος εχθρός-γείτονας εκμεταλλεύεται την ολιγωρία και τον κατευνασμό

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. Είναι δεδομένο και δε χρειάζεται να το δραματοποιούμε, ότι η χώρα μας διέρχεται μια δύσκολη περίοδο, από κάθε άποψη (εθνικά θέματα, πολιτική και οικονομική κατάσταση, διεθνείς συγκυρίες και αναβάθμιση των υφιστάμενων απειλών).

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Ο αιώνιος εχθρός - γείτονας εκμεταλλευόμενος τη διαχρονική ολιγωρία και την πολιτική κατευνασμού των Ελληνικών Κυβερνήσεων, αυξάνει την ένταση των προκλήσεων και απειλεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατριδος.

Αυτή την περίοδο, ο πολιτικός κόσμος της χώρας έπρεπε να εχει καλλιεργήσει ένα αραγες εθνικό μέτωπο, να είχε δημιουργήσει, να είχε εμφυσήσει την εθνική ΟΜΟΨΥΧΙΑ, να ειχε εξυψωσει το εθνικό ΦΡΟΝΗΜΑ του λαού μας και να ειχε ενισχύσει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ.

Δυστυχώς όμως, με πολύ σκεπτικισμό και με πίκρα αλλα και με δικαιολογημένη ανησυχία, οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαπιστώνουν ότι το πολιτικό προσωπικό της Χώρας, μέσα στον «μαύρο Ιούλη», μιεσα στην αποφράδα ημέρα ακρωτηριασμού της ΚΥΠΡΟΥ, για αλλα τυρβάζει. Ερίζουν μεταξύ τους, με εκφράσεις αγοραίου τύπου και ασχολούνται με την συγκρότηση προανακριτικών επιτροπών και ειδικών δικαστηρίων, για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του κράτους και του παρακράτους και κυρίως της ηθικής του πολιτικού κόσμου της χώρας. Αυτά δεν είναι τα επείγοντα για την Πατρίδα και μπορούσαν να γίνουν αφού επέλθει η ηρεμία στη χώρα. Είναι θέματα που κατά βάση δεν απασχολούν πλέον το λαό μας, που γνωρίζει ότι στο παρελθόν οι προανακριτικές επιτροπές, δεν οδήγησαν στην διαλεύκανση υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινωνία μας η Δικαιοσύνη και μόνο εχει την ευθύνη για αυτά τα θέματα, όπως γίνεται σε όλες τις ευνοούμενες Δημοκρατίες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Δυστυχώς ο θεσμικός υπόκοσμος για πολλά χρόνια τωρα κυριαρχεί στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, με ολέθριες συνέπειες για την σημερινή κατάσταση της χώρας και για την κοινωνία μας .
Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

Είναι καθήκον του πολιτικού κόσμου, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βρει η χώρα τον βηματισμό της, να γίνει σεβαστή από εχθρούς και φίλους, να γίνει αυτόφωτος στα πλαίσια των συμμαχιών όπου διαχρονικά δραστηριοποιείται.

Η χώρα δε θα βρει τον δρόμο της προκοπής και της προόδου, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον φαύλο κύκλο, αν δεν αντιμετωπίσει την κομματοκρατία και την διαφθορά, τον κρατισμό και τη διαπλοκή, τις πελατειακές σχέσεις και τον συντεχνιασμό, την κρατική γραφειοκρατία και τον θεσμικό υπόκοσμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail