Ανενόχλητη αερογέφυρα: 16.000 ρεμπετασκέρηδες της Συρίας έχουν περάσει ως τώρα από τη Λιβύη!


Freepen.gr - Πάνω από 10.000 ισλαμιστές από τη Συρία που υποστηρίζονται από την Τουρκία πολεμούν στη Λιβύη μαζί με την κυβέρνηση της Τρίπολης που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ ενάντια στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Όπως αναφέρει το Παρατηρητήριο της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μέχρι στιγμής, 16.000 Σύριοι αντάρτες έφτασαν στη Λιβύη μέσω της Τουρκίας, 5.600 από αυτούς επέστρεψαν στη Συρία μετά τη λήξη των συμβάσεων, ενώ οι υπόλοιποι εξακολουθούν να βρίσκονται στη Λιβύη.

Όσοι επέστρεψαν περιμένουν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους για να επιστρέψουν στη Λιβύη, καθώς πληρώνονται καλά εκεί, αναφέρει το Παρατηρητήριο.

Η Τουρκία προσφέρει μηνιαίο μισθό 2.000 δολαρίων ΗΠΑ για όσους συμφωνούν να πάνε στη Λιβύη με συμβόλαια μεταξύ τριών και έξι μηνών, δήλωσε το Παρατηρητήριο και προσθέτει πως: «Ο στόχος της Τουρκίας στη Λιβύη τώρα είναι οι μάχες για τα πετρελαιοφόρα πεδία και την πόλη της Σίρτης».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail