Λίβυος Ναύαρχος: Μπορούμε τώρα να καταστρέψουμε οποιοδήποτε πλοίο σε απόσταση 100 χλμ. από την ακτή μας

Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Ναύαρχος Φαράχ Μαχντάουι, δήλωσε ότι ο στρατός έχει πλέον τη δυνατότητα να καταστρέψει οποιοδήποτε πλοίο έως και 100 χιλιόμετρα από τις ακτές της Λιβύης.

Ο Μαχντάουι ανέφερε σε τηλεοπτική δήλωση ότι οι τουρκικές ναυτικές μονάδες είναι ο πρώτος στόχος των πυραύλων του LNA, οι οποίοι «είναι γνωστοί στον κόσμο για την ικανότητά τους να βυθίζουν οποιοδήποτε πλοίο».

Φυσικά οι δηλώσεις αυτού του περιεχομένου, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται και καθώς ο Μαχντάουι ξαναείχε εντολή...να βυθίσει τα τουρκικά πλοία, πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη. Το αν στο μεσοδιάστημα η Βεγγάζη παρέλαβε οπλικά συστήματα ή έβγαλε παλαιότερα από τις αποθήκες με αυτές τις δυνατότητες, απομένει να φανεί στην πράξη αν οδηγήσουν προς μια τέτοια κατεύθυνση οι εξελίξεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail