Ο LNA αποσύρθηκε από τα μέτωπα στα νότια της Τρίπολης

Freepen.gr - Οι μονάδες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης αποσύρθηκαν από τους άξονες μάχης στα νότια της Τρίπολης, συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο της Τρίπολης, το Ain Zara και το Wadi Al-Rabea, μετά από ανακοίνωση της κυβέρνησης των δυνάμεων της Εθνικής Συμφωνίας που ανέφερε ότι πλέον ελέγχουν αυτές τις περιοχές, μετά από 8 συνεχείς ημέρες της μάχης.

Η απόσυρση των μονάδων LNA δεν εξηγήθηκε από την αίθουσα επιχειρήσεων ή από τον εκπρόσωπο, Στρατηγό Ahmed Al-Mismari, αλλά για τις δυνάμεις του GNA, θεωρείται στρατιωτική νίκη.

Την ίδια στιγμή οι πολιτοφυλακές της Τρίπολης και οι μισθοφόροι της Τουρκίας φαίνεται πως βαδίζουν ανενόχλητοι για το τελευταίο προπύργιο του Χαφτάρ στην περιοχή, την Ταρχούνα, η οποία δέχεται επιθέσεις από τουρκικά drones.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail