Αντιπροσωπεία των μυστικών υπηρεσιών της επιτήδειας ουδέτερης Ιταλίας ετοιμάζεται για την Τρίπολη

Freepen.gr - Μια πηγή ασφαλείας δήλωσε στο 218News ότι μια αντιπροσωπεία της ιταλικής υπηρεσίας πληροφοριών θα φτάσει στην πρωτεύουσα, την Τρίπολη, την επόμενη Τετάρτη, για να συναντήσει τον Αρχηγό του Προεδρικού Συμβουλίου, Fayez Al-Sarraj και τον Υπουργό Εσωτερικών στην Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας, Fathi Bashagha.

Η πηγή ανέφερε ότι μια άλλη αντιπροσωπεία των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών θα φτάσει τη Δευτέρα, μέσω του αεροδρομίου Mitiga της Τρίπολης, για να μεταφέρει δύο υπαλλήλους της ιταλικής πρεσβείας στην Τρίπολη και να τους αντικαταστήσει με άλλους.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte, σε τηλεφωνική κλήση με τον επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου, Fayez Al-Sarraj, το Σάββατο επανέλαβε τη θέση της Ιταλίας για πολιτική λύση, διάλογο των συγκρουομένων πλευρών και τερματισμό της στρατιωτικής αντιπαράθεσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail